Táncháztalálkozó 2018

Felhívás

Kedves Partnerünk, kedves Alkotó!
 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy 2018 – ban április 14-15. között Budapesten a Papp László Sportarénában 37. alkalommal kerül megrendezésre az
ORSZÁGOS TÁNCHÁZTALÁLKOZÓ ÉS KIRAKODÓVÁSÁR

 


A Táncház Egyesület felkérésére a kirakodóvásár szervezője idén is a Népművészeti Egyesületek Szövetsége.

 


Az idei kirakodóvásár részvételi feltételei:
Idén is várjuk régi és új partnereink jelentkezését, akik tehetségüket megmutatva, magas színvonalon tudják képviselni a magyar népi kézművességet.
Felhívjuk a figyelmet, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén sincsen lehetőség a szúró – és vágóeszközök értékesítésére. Kérjük, hogy ezt a jelentkezési lap kitöltésekor mindenki vegye figyelembe.
Részvételi díjak 2018., mely adómentes az Áfa tv. 85. paragrafusa szerint
-    saját installáció: 30. 000 Ft/2 nap
Az installáció maximális mérete: 2,5x2m, mely nem lehet műanyag
-    ún. „Makovecz” pavilon ( egész ): 53. 000 Ft/2nap
Mérete: 230x230 cm
Maximális kipakolási lehetőség, kizárólag a pavilon mellett: 50 cm
-    ún. „Makovecz” pavilon ( fele ): 33. 000 Ft/2 nap
Mérete: 115x230 cm
Maximális kipakolási lehetőség, kizárólag a pavilon mellett: 50 cm
Helyszín: minden esetben a Sportaréna küzdőtere
Nyitva tartás: szombaton és vasárnap is kötelezően 9.30 – 21.30 között!
Programok: szombat: táncház, tánctanítás, népzenei koncertek, etno-mozi, mesterségbemutatók, népművészeti kirakodóvásár, este gálaműsor….
vasárnap: fókuszban a család; családi nap, aprók bálja, táncház, tánctanítás, népzenei koncertek, etno-mozi, mesterségbemutatók, népművészeti kirakodóvásár, este gálaműsor
Tájékoztatásul jelezzük, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan idén sem lesz a gálaműsor kezdetekor ún. függönyözés, mely megakadályozza a gálaműsor alatti értékesítést! 
A gálaműsor ideje alatt viszont sem szombaton, sem pedig vasárnap nincsen lehetőség az összepakolásra. Természetesen, arra figyelni fogunk, ha a vasárnap este úgy alakul, hogy nem indokolt a kézműves vásár nyitva tartása 21.30-ig a helyszínen jelezni fogjuk.
Kérjük, a jelentkezés visszaküldésekor ezt mindenki vegye figyelembe! 

Amennyiben részt kíván venni rendezvényünkön, kérjük, hogy a mellékelt részvételi szándéknyilatkozatot pontosan kitöltve 2018. február 10 – ig a NESZ email címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) visszaküldeni szíveskedjen. A visszaküldés nem jelent automatikus részvételt, mindenki értesítést kap a részvétel további lehetőségeiről.
Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a Táncháztalálkozó rendezvény is azon fesztiválok egyike, mely igen nagy hangsúlyt kap a médiában illetve honlapját is több tízezren látogatják ebben az időszakban. 
Szeretnénk, ha minden résztvevő továbbra is élne azzal a lehetőséggel, hogy a Táncháztalálkozó és a NESZ honlapjára néhány tájékoztató jellegű információt küldene szakmai életútjáról, mesterségéről, műhelyéről. Ez egy ingyenes hirdetési lehetőség minden résztvevőnek valamint egy újabb fórum arra, hogy a tárgyalkotó népművészetre ebben a formában is felhívjuk a figyelmet.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Jelentkezési lap
Honlapon való megjelenés


Üdvözlettel:

IGYÁRTÓ Gabriella s.k
ügyvezető igazgató